top of page

Gate House

Design of contemporary open-plan extension to a West Malling Gate House located within the Green Belt - Complete

Our brief was to design a minimalistic open-plan extension to the family home creating a multipurpose space suitable for entertaining.
 
Through a clear understanding of the client's objective, we were able to design a scheme that surpassed their expectations and presented a layout that would improve their quality of life. With a large open living space, hidden cinema room accessed by a panel in the wall, and expansive areas of glazing, this project encapsulates the ethos that 'less is more'.

With a view to the future, the design submitted for planning featured a two-storey extension as well, and with the ground-floor element now complete, we plan to realise the rest of the proposal soon.

Gate House Construction workers sat on steel beam
Gate House Extension
Gate House Kitchen and corner window
Gate House Kitchen
Openplan Lounge
Gate House Secret Door
Cinema Door
Home Cinema
Home Cinema and wood wall
Gate House 3D Render Model
Gate House Sketch Floor Plan
Gate House Planning Site Plan
bottom of page